Video, ook in 1 dag

Video is niet meer weg te denken in de communicatiemix van zo'n beetje elke organisatie.

Steeds vaker produceren wij langere films, video's of korte YouTube-clips, sinds kort ook binnen ons 'blad-in-1-dag'-concept: 's morgens beginnen met filmen en op dezelfde 's middags of 's avonds het eindproduct broad- of narrowcasten.

Alles kan, met een goede voorbereiding: een goede briefing, storyboard, ontwerp van aan- en aftiteling, teksten van voice-overs en titels en muziekkeuze. Dan komt het alleen nog op de montage aan...

 

Hiernaast voorbeelden van recent werk:

  • Drie wervingsclips voor de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs, bedoeld voor social media, gericht op jonge leraren
  • Een film-in-1-dag voor het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, eind 2016 tegelijkertijd geproduceerd met een blad-in-1-dag van 8 pagina's: uiteraard alles op tijd!
  • Jaarbeeld 2015: in aanvulling op het gedrukte publieksjaarverslag van de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs hebben we een gefilmde versie gemaakt, waarin enkele van de belangrijkste highlights van het afgelopen jaar aan de orde kwamen.
  • Voor Vewin een uitgebreid verslag van een Groene Tafel-bijeenkomst met stakeholders uit het natuurbeheer, op Kasteel Groeneveld in Baarn.
  • Een historische getinte compilatie van oude foto's en de stem van acteur Jérôme Reehuis, over het Bartholomeus Gasthuis (anno 1367!)